Bánk Bán utca

Az épületben 4 szinten kétágyas szobákban 120 férőhelyen biztosítunk ellátást.

A lakrészhez mosdó és WC is tartozik. A fürdőszobák (zuhanyozóval) a folyosó végén találhatóak. Emeletenként lift, berendezett teakonyhák, közös étkezők és társalgók kerültek kialakításra. Az épületben férfiak részére nem biztosított demens elhelyezést. Az épülethez kis, hangulatos kert tartozik.

 

A telephely irányítását 1 telephelyvezető, 1 telephelyvezető-helyettes és 2 szintvezető ápoló végzi. A szintvezetők minden esetben szakdolgozók, egészségügyi végzettséggel rendelkeznek. A mindenkori ápolói nagyügyelet ellátását szintén szakdolgozók végzik.

A lakók ellátását ápolók végzik. A dolgozók egészségügyi, vagy szociális végzettségűek. A segédápolók meghatározott időn belül – további munkájukhoz – megszerzik a szociális ápoló, gondozó végzettséget.

A szintek takarítását (folyosók, szobák takarítása; fürdők, WC-k takarítása, fertőtlenítése; tálalókonyhák felmosása; évi kétszer nagytakarítás) takarító kollégák végzik.

A lakók 3-szori étkezése (reggeli, ebéd, vacsora) a szinteken található étkező részen történik. Az étlap mindig előre egyeztetésre kerül a lakók képviselőivel. Lehetőség van különböző diétás étrendek igénylésére is. A cukorbetegek részére biztosítjuk az orvos által elrendelt 5x-i, illetve 6x-i étkezést is. Különös gondot fordítunk a folyadékbevitelre, illetve a zöldég-gyümölcs ellátásra is.

A lakók ellátása személyre szabottan, egyéni ápolási igény szerint történik. A rendszeres, napi ellátási feladatok mellett intézményi orvos, bőrgyógyász, pszichiáter, gyógytornász, pszichológus is a lakók rendelkezésére áll.

 

 

Megszakítás